måndag 29 juni 2015

Stand up-comedy på Big Ben

Att ta bilen in till stan ensam är ingen självklarhet för mig. Jag åker gärna kommunalt. Visst skulle det låta fint om jag sa att det var med anledning av hänsyn för miljön, men riktigt så enkelt är det ju inte. Nope, i själva verket är jag feg. Obekväm med att köra i stadstrafik, och livrädd för att parkera. Sist jag fickparkerade var i samband med uppkörningen för snart 15 år sedan. Visst är det illa?

Jag jobbar på det dock, och tar allt oftare bilen in till stan. I går kväll mötte jag upp min lillasyster och hennes pojkvän på söder. Bilesan gick bra, och som bonus hittade jag en stor och enkel parkeringsyta på Bondegatan. Tack och lov för det!

Vi fick en fantastiskt fin kväll, utan ett enda barnskrik i sikte! Syrrans pojkvän ville gå och lyssna på Stand Up på Big Ben - så det gjorde vi. Kul att testa något nytt, det hade inte varit mitt eget förstahandsval. (Gratis inträde tisdagar/torsdagar/söndagar kl 20, bra tips!) Nivån på komikerna var minst sagt blandad. Allt från ett riktigt pinsamt uppträdande (40+ blonderad kvinna med vita spetsleggings som gick all-in på att skämta om sitt blonda hår, dålig engelska och onani. Jag skrattade noll gånger.) Kvällens höjdpunkt utgjordes av komikern Tobbe Ström, som fick mig att skratta så att jag nästan grät ett par gånger. Tack Tobbe!

Kvällen avslutades med en promenad på söder, och ett besök på 7eleven där jag introducerade Umeåbesöket för världens godaste chokladbrownies (20 kr, finns i bageriutbudet framme vid disken och farligt goda). Sommarlov alltså. Ljuvligt.

1 kommentar:

nätcasino utan svensk licens sa...

I am definitely amazed at the splendid services they provide at a very informative platform!