lördag 27 juni 2015

Date night i Nynäshamn


I går kväll erbjöd sig min lillasyster att passa kidsen ett par timmar så att jag och Tobias kunde få lite tid ensamma. Vi var snabba att tacka ja! Det blev en fantastiskt vacker kväll här i Nynäshamn som vi utnyttjade på bästa sätt. Vi tog en promenad runt Trehörningen, Nynäshamns "Gräddhylla", och stannade till en stund vid Nynäs Havsbad.

Vi pratade mycket om hur vi ska lägga upp återstående föräldradagar för att utnyttja dem på bästa sätt tillsammans med barnen. Det är ett evigt pusslande för att få ihop livet! Kvällen avslutade vi med en mjukglass + lakritsströssel nere vid hamnen. Två timmar senare var vi hemma, fulla av ny energi. Tack Kajsa!

När jag blir rik någon gång vill jag också ha en egen brygga..

Mitt drömhus på Trehörningen.

(Det blir mest iPhone-bilder här på bloggen nu. Fotosuget är helt enkelt inte lika starkt som vanligt.)

8 kommentarer: