onsdag 17 juni 2015

Jordgubbssäsong

Jordgubbsfrukost i USA förra sommaren.

Äntligen! Det finns inget bättre än sommarens första jordgubbar. Skulle jag tvingas leva på en enda grej resten av livet skulle det vara just jordgubbar. (Och lite vattenmelon vid sidan av.)

Vi fortsätter sommarlovet i sakta mak, barnen har haft en kompis här på sleepover ett par dagar. Annars gör vi inte många knop -  vi går ut på långa promenader, lägger oss sent och sover länge. I detta nu är Tobias, Sebbe och Julia  ute och testar barnens nya golfset som vi beställde hem förra veckan. För jo, de ska tydligen bli golfare de också. Själv letar jag fortfarande efter tjusningen med golf, men jag hoppas att jag hittar den framöver! Vore ju dumt att slösa bort mitt gröna kort, eller!?

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jo,det där med att slösa bort sitt gröna kort vet jag allt om. Försökte mitt allra yttersta med att finna tjusningen med golf under ca 4 år. Dock kunde jag aldrig förstå varför man en solig söndag vill åka iväg på en promenad där man "köar" sig fram efter alla andra. En solig söndag vill jag välja att gå vart jag vill o känna friheten i skog och naturen och inte på en förbestämd stig som är densamma. Min räddning var väl att jag allt ofta slog bollen ut i skogen och fick lite avkoppling i letandet :) Igår var jag på en golfbana, sex år sedan sist. Kände genast-nää, inget för mig! Dress codad promenad där normer styr i allt för stor grad!!! Mitt golfset o gröna kort finns kvar i källaren... Lycka till och berätta om du finner det som jag fortfarande inte funnit på den där alldeles för perfekta gräsmattan ☺️

Annika/Resfredag sa...

Haha Carolina, samma tankar som jag då! Dessvärre är min man helt hooked, så enda chansen att få umgås med honom när vi blir pensionärer lär väl vara på golfbanan... :)