måndag 4 maj 2015

MacDisaster


I en dag hann jag kalla mig själv Mac-ägare. Sedan blev skärmen svart. Förstår ni frustrationen? Jag har längtar efter en snabb och käck MacBook Pro i evigheter. Gah! Min gamla trotjänare Acer är lika slö som flugorna efter sin vintersömn, inte alls hållbart i längden.

Nu är dyrgripen med svart skärm tillbakaskickad till CDON och jag är tillbaka på ruta ett. Vad gör jag nu!???


3 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Åh nej hoppas det löser sig snart! Jag köpte en Mac en gång, men jag fattade absolut ingenting av den så efter två frustrerade veckor sålde jag den på Blocket. Nåväl, vet att alla andra älskar Mac och fattar i teorin att det är en bra dator. Hoppas det löser sig!

Monica sa...

Alltså, du vill inte ha en ny Mac, är det det du säger? Eller att du väntar på att du ska få en ny Mac?

Annika/Resfredag sa...

Hehe Helena, får se om jag vågar mig på en ny. Vore kanske dumt av mig att ge upp så lätt.
Monnah, den är tillbakaskickad och om jag vill ha en ny får jag beställa igen. Har inte bestämt mig än.