söndag 3 maj 2015

Godis från TaiwanI går glömde vi helt bort lördagsgodiset - vilken katastrof! Tur att vår lilla Julia påminde oss med eftertryck så att söndagen fick bli godisdag i stället. Vi försöker hålla hårt på det där med lördagsgodis (med varierande resultat). 

Hur som helst var det i dag dags att testa lådorna med godis som jag köpte med mig hem från Taiwan. Spännande värre! Barnen verkade jättenöjda, själv var jag för en gångs skull inte alls godissugen. Det händer typ ett par dagar på året.

Imorgon är det måndag igen. Nelly har haft några riktigt jobbiga nätter - varit ledsen och sovit dåligt. Med tanke på att vi har haft extremt få vakennätter med henne är både jag och Tobias i chock. Vi är ju vana att sova!?? Jag tog igen en del sömn på förmiddagen, men långt i från tillräckligt. Ska försöka komma i säng tidigt ikväll - vi har en lång vecka framför oss.

Inga kommentarer: