onsdag 6 maj 2015

Fyrtio plus ett


Tiden går fort när man har roligt. Nu är det ett år sedan vi firade Tobias fyrtioårsdag med buller och bång. Bilderna från förra födelsedagen låg fortfarande kvar i datorn - det verkar ju onödigt att de ska få ligga där alldeles osedda. Förra året var vi nyinflyttade i huset. Coop Forum hade inte hunnit stänga igen än, och hade fina prinsesstårtor till försäljning till mig som jobbade heltid och knappast hade tid att baka en egen.


Vi hade ansträngt oss, jag och barnen, och gav honom ett kuvert där vi hade skrivit fyrtio lappar fyllda med olika anledningar till varför vi älskar honom.


Självklart dukade vi med fotbollsservetter och en iskall burk Pepsi Max.


Paket fick han också, även om jag för mitt liv inte kan komma ihåg vad det låg i dem!? Jag minns i alla fall att han blev bjuden på en överraskningsresa till London av sin kompis.


I morgon är det dags igen. Paket, mysfrukost och morgontrötta samt förväntansfulla barn. Jag älskar att fira födelsedagar!

1 kommentar:

Monica sa...

Det är 40+1 bättre att fira 41-årsdag än 40-årsdag. Grattis till Tobbe från oss! Vi fick vare sig vara med på den ena eller den andra födelsedagen, men kanske kommer vi på 50-årsfesten? :D