torsdag 7 maj 2015

En torsdag med diverse roligheter

I morse var jag en duktig fru och steg för ovanlighetens skull upp först av alla. Efter ett tips från min kusin bakade jag en sats helt fantastiskt goda blåbärsscones till frukost (recept på Instagram under @resfredag). Resterna har jag gått och tjuvätit på under hela dagen. Födelsedagsbarnet i fråga roade sig med en golfrunda på dagtid och kom hem lagom till middagen...


... som efter samma födelsedagsbarns önskan blev plankstek på vår granne pizzerian. Jag och barnen slog till på en kebabtallrik. Det blev en fin uppladdning inför kvällens stora höjdpunkt:


Sebastians teaterföreställning som en av huvudrollsinnehavarna på Djungelboken. Vilken stjärna han är, vår modiga son! Han satte alla replikerna klockrent och var inte ett dugg nervös. (Till skillnad från mamman i familjen, wiiieeeee!)


Kvällen avslutades med syskonhäng i soffan. Jag skickade iväg Tobias på ett firande helt i hans stil: helkväll på Tolv Stockholm tillsammans med tre av hans bästa vänner. Han lär inte ha en tråkig kväll!

4 kommentarer:

Louise sa...

Wow! Grattis Tobbe, inte bara på födelsedagen utan också grattis till en superfru och superfamilj- vilket firande ni fick till!

Tobbe sa...

Jackpot på alla sätt!!

Monica sa...

Det låter som en dag helt i Tobbes still. Hurra!

Annika/Resfredag sa...

Ja, yippie och hurra för T som har en sådan fin fru - haha!