onsdag 27 maj 2015

Fullt ös

Foto: Katarina Wohlfart
Senaste dagarna har varit intensiva, minst sagt. I går var det dags för Stockholm Travel Massive igen, som den här gången hölls ombord på kryssningsfartyget MSC Sinfonia. Jag är med och arrangerar detta nätverk tillsammans med ett par proffsiga tjejer som heter Sofia och Lola. Det var en jättelyckad tillställning på alla sätt och vis - bra uppslutning av deltagare som utgjorde en lagom mix av både PR-byråer, turistbyråer, journalister och resebloggare. 


Jag hade såklart den bästa hjälpredan av alla med mig. Jag hälsade alla välkomna med Nelly på höften, hon börjar både bli res- och mingelvan vid det här laget.


Som sagt, hon får hänga med på det mesta. Många drar sig för att ge sig ut på olika tillställningar när man har småbarn. Man är rädd för att vara till besvär, eller vill inte riskera att barnen ska börja krångla. Jag tänker att man måste utsätta sig för lite kluriga situationer och testa. Nu har jag turen att ha ett väldigt nöjt barn, Nelly var hur glad som helst under gårdagen. Så länge jag finns i närheten brukar hon vara okej - vi sitter liksom ihop hon och jag!

Jag kommer att blogga mer om eventet och även redigera lite foton från systemkameran framöver. Jag ligger lite (mycket) back på alla inlägg jag vill göra på Resfredag, men just nu räcker tiden inte riktigt till...

2 kommentarer:

Monica sa...

Kul att ni får vara med på så många äventyr!

Annika/Resfredag sa...

Jag vet! Är väldigt tacksam att mina drömmar faktiskt blir sanna. Tror knappt att det är sant i bland.