tisdag 19 maj 2015

Det finns inget dåligt väder...


... bara dåliga kläder. Så tänkte jag i morse när regnet duggade lite lätt och jag drog på mig gympaskorna och la över regnskyddet på vagnen. Det gick jättebra den första halvtimman. Någon gång efter jag hade halat fram telefonen för att föreviga stunden började regnet vräka ner. Då hade jag 2 x hämtningar att göra - och ingen bil. Sebastian var sista anhalten på min hämtning. Då hade jag två hysteriskt ledsna döttrar i kölvattnet. En styck Julia, vars teckningar från förskolan hade blivit dränkta trots att de låg under vagnen. Och, en styck Nelly, vars regnskydd läckte och skapade en viss... frustration (milt sagt). Själv såg jag ut som en dränkt katt och längtade efter min egen mammas varma choklad med vispgrädde och ett hett bad.

Livet som hemmamamma, as glamouröst as it gets...

2 kommentarer:

Monica sa...

Ojojoj! Jag kan trösta med att vi har ungefär samma väder... Vi har lyckligtvis två bilar och Saras cykel står just nu rätt oanvänd av naturliga orsaker...

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
soccer boots
oakley sunglasses wholesale
true religion outlet store
chrome hearts
moncler jackets
canada goose outlet
adidas superstar
pandora charms outlet
dsquared2
longchamp outlet