tisdag 7 april 2015

Påsk på Sturkö


I söndags blev jag och barnen upphämtad av storebror som tog oss vidare ner mot Blekinge. En stor, alldeles för stor, godispåse gjorde oss sällskap på vägen. Jag var ståndaktig ungefär fram till Norrköping, sen var det kört. Men gott var det!


Vi har jobbat på rejält i trädgården här på Sturkö. Krattat tång, klippt ner träd, burit grenar. Vem behöver ett gym när man har ett sommarställe i behov av trädgårdsfix?


Nelly däckade av den friska havsluften och sov i flera timmar i vagnen. Hon visste med andra ord vad hon skulle göra för att hjälpa till på allra bästa sätt. Jag hann vara supereffektiv under tiden.


Gårdagen började med grådaskig himmel och kalla vindar, men efter lunch sprack det upp och vi fick en riktigt fin vårdag. Jag fick till och med lite färg på kinderna!


Solnedgång över Bredavik. Precis som jag vill ha den. 


På kvällen var det dags för traditionell påskbrasa, som sig bör när man har samlat kvistar och grenar hela dagen. Årets första grillmat intogs också, ljuvligt gott!


Lilltjejen är på strålande humör och charmar alla som kommer i hennes närhet. De sköna kläderna är i storlek nio månader (!) och kommer från märket Livly. (Tack fam. Olsson!) Nu ska vi fortsätta mysa här på Sturkö, överst på schemat står vändtia med barnen. Kanske ska jag festa till det med en dusch också...

Inga kommentarer: