måndag 6 april 2015

Mammamagen

Semester? Jodå, men inte från mammamageappen. Nelly är gärna med och hejar på!
Teneriffa januari 2015.
För ett par dagar sedan gick jag i mål med mammamageappen! Efter graviditet är det extra viktigt att med små steg återaktivera de inre magmusklerna. Det sker absolut inte över en natt och är definitivt ingen quickfix. Tänk själv att det tar dryga nio månader för magen att töja ut sig för att bära en fullstor bebis med allt det innebär, klart att det får ta tid att komma tillbaka till "normalläge".

Nu när jag känner att magen sakta men säkert börjar bli starkare har jag också satt igång med min vanliga träning. Löpning och cykling står på schemat, och jag borde verkligen ta itu med styrketräning också. Det är skönt att vara tillbaka!

2 kommentarer:

Monica sa...

Frågan är hur effektiv den där appen är för mammamagar som har fått dega i fjorton år?! :D

Annika/Resfredag sa...

Den är supereffektiv, både för nyblivna och "gamla" mammor! Testa!