söndag 12 april 2015

God natt


Det här kan ungefär sammanfatta hur jag känner mig i kväll. Bilden tog Tobias på barnen för ett tag sedan, de (speciellt Julia) har en förmåga att kunna somna var som helst, hur som helst. 

Den härliga våren kom av sig, och i dag har kalla vindar susat omkring Nynäshamn. Vi har en "vanlig" vecka framför oss med skola, jobb för Tobias och aktiviteter. Vardagen sträcker sig ungefär till på fredag för min del, då bär det av till Taiwan! Känns helt overkligt. Resfebern börjar så smått ge sig till känna. Det är ändå en ganska lång resa vi har framför oss, jag och Nelly. Gah!

4 kommentarer:

FREEDOMtravel sa...

Taiwan låter spännande! Ser fram emot att höra mer!

Monica sa...

Är det redan dags för långresan?!

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Hahaha, love it!!

Ooooh, ja det närmar sig - vad spännande!!!

Annika/Resfredag sa...

Jaaaa Helena, jag längtar!
Monnah, tiden går snabbt när man har roligt...
Lisa, jag vet! Galet spännande.