onsdag 29 april 2015

Flygresan hem till Sverige

Och så var det slut på resandet för den här gången! Vi landade i måndags kväll efter en flygresa som kändes enormt lång. Småtjejerna skötte sig jättefint, men att resa dagtid är en enorm skillnad från nattflygningen som vi gjorde dit. Det kändes som att vi satt i luften i flera dygn, men på pappret var det "bara" 9 timmar och 30 minuter. 


Jag är glad att vi grundade med världens godaste hotellfrukost på Kempinski hotel Beijing, för maten på planet var verkligen ingen höjdare. Hotellfrukost kan vara något av det absolut bästa jag vet. För att få ut max av upplevelsen åt jag och Pernilla i omgångar, så att småtjejerna stannade på hotellrummet. Det var första gången på hela resan jag var helt ensam. Jag, en morgontidning och en tallrik med det bästa av allt. Fatta lyckan!


Flygplansmaten ja... Air China kan jobba en del på den biten, liksom de flesta flygplansbolag i världen. Hur svårt kan det vara? Tur att de hade Pepsi Max i alla fall, och att jag hade köpt en stor påse M&Ms att förgylla flygresan med.

Framme på Arlanda var det dags att säga hej då till Pernilla och Isadora - världens trevligaste resesällskap. Jag och Pernilla var i Moskva tillsammans för ett par år sedan, så vi visste att vi funkar bra ihop på resande fot. Att spendera så mycket tid tillsammans kräver att man klickar, annars kan det bli jobbigt. Nu funderar vi redan på vart nästa resmål ska bli. Våra småtjejer måste ju fylla passen med fler stämplar framöver!

2 kommentarer:

Towe sa...

Håller så med; nattflyg ftw! :)

Annika/Resfredag sa...

Ja, eller hur! Tyvärr fanns det bara dagflyg på vägen hem, annars hade jag inte tvekat på att boka natt hem också.