söndag 22 mars 2015

Mot Blekinge!

Girlpower! Jag, Tina och Kajsa. (Och så Jullan såklart.)

Om en vecka tar jag med mig hela barnaskaran och styr kosan ner mot Blekinge. Och det bästa av allt, jag får sällskap där hemma av både Kajsa (lillasyster i vanliga fall stationerad i Umeå) och Tina (storasyster som bor i Skottland). Jag tjuvstartar helt enkelt barnens påsklov, vilket gör att de får vara lediga över 2 veckor i sträck. Lyxigt värre! Vi hoppas att vårvärmen har nått Blekinges skärgård så att vi kan ta itu med trädgårdsfixet - vi har en STOR tomt som alltid skriker efter uppmärksamhet.

Jag ser fram emot att vara med familjen, inte minst med mina föräldrar som kämpar på med sina respektive cancerdiagnoser. Mammas kropp reagerar starkt på cellgifterna, vilket gör att hon blir mer eller mindre utslagen i perioder. Usch, livet alltså...

5 kommentarer: