söndag 29 mars 2015

Fashion gånger två


Igår var vi bjudna på kalas, och Nelly fick anledning att inviga sina fina kläder från Kim Kardashian. Eftersom kläderna var i storlek 9 månader hade jag lagt undan dem ett tag (Nelly är ju bara 5!). Men det skulle jag inte har gjort - kläderna sitter perfekt nu och hon skulle kunnat ha dem långt tidigare också. Varför lär man sig aldrig att utländska storlekar är mycket mindre än de svenska!?

Hon blev överöst med beröm för sina svarta skinntights och såg ganska nöjd ut med att vara i centrum. Jag kunde förstås inte låta bli att lägga ut en bild på Facebook, varpå jag fick följande kommentar från min syster: Vilken fashion-tjej! Har du några matchande byxor du kan ha till hennes?

Vad jag svarade? Kajsa - om du bara visste! - i kombination med bilden nedan:


Jag måste ju hålla jämna steg med min fashion-dotter!

Inga kommentarer: