tisdag 24 februari 2015

Oscarsgalan och klänningarna

Natten till igår var det dags igen, Oscarsgalan med all dess flärd och glamour! Tänk att få vara där någon gång, jag hade nog tuppat av på köpet. Den här märkliga fetischen jag har för kändisar, jag kan inte riktigt rå för den. Redan som liten kallade mina syrror mig för "Sue Ellen" eftersom jag var så fascinerad av tv-serien Dallas. I was born this way!


För ett par dagar sedan såg jag "Wolf of Wall Street" efter uppmaning av min man. Nu förstår jag varför han tycker filmen är så bra, den kvinnliga huvudrollsinnehavaren Margot Robbie är helt enkelt vrålsnygg! Svart klänning och röda läppar är väl alltid ett säkert kort, men jag gissar att till och med en svart sopsäck hade varit snygg på henne.


J. Lo. Vad säger man? Den här kvinnan är alltså född 1969 - hon fyller snart FEMTIO! Hon, om någon, borde bota min åldersnoja. Och vilken drömklänning! Urringningen är lite väl, tja, avslöjande, men har man sådana tuttar vill man väl visa dem antar jag!


Rosamund Pike. Jag ser den här bilden och tycker uppriktigt synd om kvinnan. Hur är det ens möjligt att gå i sådana skor? Det måste kännas som ren tortyr? AJ!


Jennifer Aniston gör väl sällan någon besviken i klädsammanhang, men jag vet inte. Jag tycker att klänningen är... trist. Det där är väl ändå ingen Oscarslook?

Samtliga bilder från Perez Hilton.

Reese, hon är och förblir sockersöt. Jag gillar hennes frisyr, enkel, fast andas liksom lyx! Stör mig en aning på att klänningens svarta bård upptill är lite assymetrisk. Ska den vara så, eller är den bara feltejpad?

******

Jag vet att det känns lite märkligt att bedöma tjejerna och deras outfits som man bedömer boskap, men det känns lite som att det är ett pris som kommer med kändisskapet. Hade jag fått välja en outfit av de här ovan hade jag valt J. Lo:s klänning med viss modifikation för överdelen - men med villkoret att hennes kroppsform följer med på köpet.

(Vill ni ha en proffsigare analys av klänningarna än det här rekommenderar jag att ni går in och kikar på Ebba von Sydows blogg, hon vet vad hon snackar om!)

3 kommentarer:

Monica sa...

Fin rapport!

Annika/Resfredag sa...

Vad tycker du då? Vilken klänning väljer du?

Monica sa...

Jag väljer ingen klänning. Tyckte faktiskt att klänningarna var överlag rätt trista. Fast Jennifer Lopez är imponerande! Och trots hennes jättefula v-ringning så väljer jag den klänningen.