torsdag 4 december 2014

Långväga utflykt och mest länkade bloggen

Min iPhone kämpar vidare, men lever sitt eget liv. Idag lyckades jag i fall ta en bild.

Jo, i dag fick jag bylsa på mig och lillan och ta tåget hela vägen in till Stockholm City. "Pyttsan" tänker ni, "gör hon inte det varje dag!?" Men se där har ni fel. Jag gjorde det, men sedan fick jag en bebis och blev bekväm. Stannade mest i mitt soffhörn här i Nynäshamn och snusade på min lilla bebis. (Med vissa nödvändiga avbrott för att hämta storasyskon på förskola/skola.) Lillan är sex veckor nu, och jag kan liksom inte rättfärdiggöra fler dagar i soffan - det är dags att visa henne världen! Börjar lite lätt med Stockholm, så får vi se vad som händer sedan. I stan mötte jag upp Lola och Sofia för att ta en fika och planera lite inför nästa Travel Massive som går av stapeln i slutet av januari. Kul! Lillan skötte sig utmärkt, hon verkade inte ett dugg imponerad av ett julpyntat Stockholm...

På vägen hem fick jag ett meddelande som fick mig att ta några glädjeskutt. Min blogg Resfredag är enligt Bloggportalen just nu den mest länkade bloggen inom kategorin Resor. Det innebär att jag måste boka MASSOR av resor framöver så att jag har något att fortsätta skriva om... :)

Bildbevis.

2 kommentarer:

Monica sa...

Vilken grej att fira! Nu gör vi det. Firar, alltså. Det blir en bit pepparkaksdeg. Till.

Annika/Resfredag sa...

Mums...