söndag 7 december 2014

Friskis & Svettis

Julia pustar ut efter sitt gympapass. (Hejarklacken ser nöjd ut.)

Kan det möjligtvis vara så att jag gradvis håller på att bli en Friskis & Svettis-tjej? I så fall är det Julias förtjänst. Under de senaste 10 dagarna har vi haft anledning att hänga på FS inte mindre än tre gånger på grund av, eller tack vare, Jullan. Två fredagar i rad har jag och hon varit på miniröris tillsammans med förskolan, föräldrarna har också fått byta om och hänga på. Och, idag hade en av Julias förskolekompisar "gympakalas" på FS, med egen gympaledare och allt. Perfekt att få springa av sig innan tårta och skattjakt!

Lokalerna är jättefräscha, och det är löjligt nära - det tar mig högst 5 minuter att gå. Det var ca 10 år sedan jag senast hade ett medlemskort på Friskis. Är det måhända dags snart igen!? Jag längtar ju efter att träna, och gruppträning kan vara precis vad jag behöver när motivationen tryter. Jag får vänta tills när jag är klar med PT-online racet och se hur det känns då. Först och främst ska jag fira att jag strax är klar med nivå 2 på "Mammamageappen"... Ett steg i taget!

Inga kommentarer: