torsdag 27 november 2014

Sveriges mest modeintresserade mamma?


Svaret är nej. Jag är inte Sveriges mest modeintresserade mamma - och kvalar därmed inte alls in i målgruppen som tidningen "mama" söker till sin tävling. (Priset, en shoppingresa för 75 000 kr skulle jag iofs inte tacka nej till. I vart fall inte själva resan.) Tävlingen dök upp i mitt Instagramflöde idag, strax efter att jag hade stått framför garderoben och varit nära att brista ut i gråt "för-det-finns-absolut-INGET-jag-kan-ha-på-mig!!!"

Jag hade en lunchdate inbokad med en kollega, och ville ju se någorlunda representativ ut. Ni vet, krossa illusionen om den hålögda spädbarnsmamman med spyor i håret. Det slutliga resultatet blev... tja, varken till eller från. Mina Ecco-stövlar inhandlade på Myrornas fick sällskap av ett par svarta mammajeans (eftersom jag ännu inte kommer i mina vanliga...), en vit top som absolut har sett sina bästa dagar och en relativt ny "jobb"kavaj från Kappahl. Och jodå, jag hann till och med både duscha, föna håret och sminka mig.

Trots att jag har fyllt 34 år känns det ännu inte som att jag har hittat min klädstil. Bohemchic? Not so much. Klassisk? Nja, jag vill ju gärna tro det, men blandningen i garderoben säger annorlunda. Romantisk? Nope. Modern? Eh, nej.

Min modeikon just nu är Trendenser-Frida, hon ser alltid sådär sval och klassisk ut. Som jag har förstått det klär hon sig mestadels i kläder från Filippa K. Hm, redan där spricker det med andra ord. Min klädbudget är minimal, i nio fall av tio prioriterar jag istället att lägga pengar på resor. Och visst, jag är väl medveten om att man inte behöver ha mycket pengar för att vara modeintresserad. Men någonstans inbillar jag mig att mitt modeintresse skulle vakna om jag hade mer pengar att spendera på kläder. Rätt eller fel, jag vet faktiskt inte. Återstår att konstatera det jag började med: Jag är inte Sveriges mest modeintresserade mamma. Är du?

4 kommentarer:

www.trendenser.se sa...

Men gulliga du! Vad snäll du är som skriver så fint om min klädstil. Jag fyndar faktiskt en hel del på Zara och Lindex också. Letar man lite så kan man hitta plagg med bra passform och kvalitét där med.

Annika/Resfredag sa...

Tack Frida, jag får se till att leta lite extra på Lindex när jag är där nästa gång... :)

Unknown sa...

Välkommen in till oss på Dress me Up.
Vi uppdaterar vårt utbud flera gånger i veckan.
Kanske behöver du kläder till studenten, bröllopet i sommar, utlandsresan, stranden, härliga sommardagar etc.
Vi har det lilla extra. Och det vanliga också.
Den 17 mars startade vi en Flash-sale med kraftigt neddragna priser.
Precis lika bra kvalitet som resten av utbudet, men med skillnaden att vi bara har några kvar av de produkterna.
Vi syns!

http://dressmeup2.tictail.com

Vårliga hälsningar Team DMU

Unknown sa...

baltimore ravens jerseys
michael kors handbags
ralph lauren outlet
seattle seahawks jerseys
cheap ray bans
kate spade outlet
michael kors handbags
polo ralph lauren
nike outlet
cheap jordan shoes