söndag 16 november 2014

"Jag har pysslat om dem i två dar"


Alltså, vår son. Han förgyller mitt liv. I morse satt jag som vanligt och ammade i soffan (i mitt hav av filtar, täcken och amningskupor) när Sebastian kommer och förklarar att han har något att ge mig.

Sagt och gjort, en stund senare kommer han ner från övervåningen med två bomullsrondeller, vilket han uppenbarligen tror är samma sak som små amningskupor.

Jag (oförstående): - "Eh, tack Sebastian."
Sebbe: -"Jag har gjort i ordning dem".
Jag (lite mer förstående): "Okej... Men vart hittade du dem?"
Sebbe: "I toaletten."
Jag (ännu mer förstående, kan det möjligtvis vara bomullsrondellerna jag tog bort sminket med för ett par dagar sedan, de jag kastade i toaletten utan att spola!?): -"Va, de här har jag ju tagit bort smink med! Men Sebbe, du har väl inte plockat upp dem från toalettstolen?"
Sebbe: -"Jo! Jag tog upp dem, tvättade dem med tvål, och torkade dem jättenoga med toalettpapper. Och så har jag pressat dem. Alltså, jag har pysslat om dem i två dar!"

TACK Sebbe, återvinningarnas kung. Nu kan jag ju använda de där bomullsrondellerna igen, och igen, och igen! (Eller kanske inte.)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Omtänksam kille!/P

Anonym sa...

Men Annika har du inte lärt dig att man bara ska slänga toapapper i toaletten. Sebbe är bara såååå härlig. Fick mig ett gott skratt här i soffan bland alla mina filtar och amningskudde. :) kram, Vicke

Annika/Resfredag sa...

Haha Vicke, visste att jag borde ha skrivit och förklarat mig. För jag lovar, i 99 fall av 100 slänger jag dem i soptunnan. Just i det här fallet låg det en massa grejer på locket, så jag var helt enkelt lat och slängde dem i toan. (Uppenbarligen lat nog att inte spola heller!)
Visst är han härlig allt. Och jo, omtänksam också Peter!

Louise sa...

Hahaha! Bästa!

Lisa sa...

Men åh! Underbaring!!!

Unknown sa...

20181110 orf
uggs outlet
gucci handbags
michael kors outlet
uggs outlet
canada goose coats
ray ban sunglasses
ugg outlet
mbt shoes
christian louboutin outlet
coach outlet online