torsdag 14 augusti 2014

Bröllop coming up!

Ett annat år, ett annat bröllop. Här brudtärna på min bästa kompis bröllop i Karlskrona 2006.

På lördag gifter sig min lillebror, och bröllopsförberedelserna är i full gång nere i Blekinge. Jag önskar såklart att jag hade kunnat vara där hela veckan, men någon gång ska man väl jobba också... Kvällen har jag spenderat med rynkad panna framför spegeln och provat olika outfits. Mammaklänningen jag köpte i USA känns inte alls lika fin längre - och klänningarna i garderoben som rymmer min stora mage är allt annat än många. Jag får helt enkelt ta med mig några stycken och rådfråga De Allvetande Systrarna där hemma.

Och ja, bara en dag kvar på min första arbetsvecka efter semestern. Jag har jobbat i ett rasande tempo för att märka skillnad på min evighetslånga att göra-lista. 6 veckor kvar att greja resten på. Det kan gå!

Inga kommentarer: