måndag 30 juni 2014

Premiär på Almedalen!

Fötterna värker, visitkortshögen är påfylld och jag försöker sortera tankarna efter att ha avverkat min första dag i Almedalen. För mig som jobbar i den ideella sektorn är det här paradiset - massor av engagerade personer som brinner för sina frågor och som vill göra en skillnad i samhället. Företagen kan inte heller hålla sig undan, här finns alldeles för bra lobbytillfällen för att stanna "hemma". 


Tidningarna igår handlade mer om väder än politik, men idag hade vi tur och fick se en blå himmel.


Jag har haft en härlig mix av intressanta seminarier och politikerträffar, men också sånt där "allmänt" och kravlöst minglade. 


Jag hann också med en peppfika med en fantastisk person som jag verkligen ser upp till. Anna Carlstedt är bl.a. ordförande för IOGT-NTO, en grym sådan. Fler Annor behövs på framträdande poster, då hade världen varit lite bättre att leva i.


Arbetsdagen avslutades med det obligatoriska partiledartalet - ikväll var det Göran Hägglunds tur. Helt okej, men jag hade nog förväntat mig ännu mer.

Efter en sen middag med några kollegor känner jag mig nu lagom gravidmör i kroppen. Dags att ladda inför nya äventyr i morgon!

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

Skönt om ni får fint väder! Här i Sthlm är det förskräckligt... Har två kollegor som är på plats i Almedalen också (med sitt projekt Skolmat Sverige). Hörde av dem att det inte var helt lätt att hitta boende heller... men de bor hos släktingar ;)