söndag 15 juni 2014

Highway 1


Alltså. Highway 1. Det är nog svårt att hitta en härligare väg än så. Slingriga vägar längs stormande hav, och så utsikten. Eller ska jag säga utsikterna? Den ena vackrare än den andra. Min svågers tips att stanna och ta en liten promenad vid Julia Pfeiffer Burns State Park visade sig bli dagens höjdpunkt. Vi skulle lika gärna kunnat befinna oss i Australien, eller någon söderhavsö någonstans. Vackert!


Vi blev också glatt överraskade av att hitta ett gäng trötta solbadare som låg och vräkte ut sig på stranden. Oj vad skönt de såg ut att ha, de där elefantsälarna, som tydligen ägnar sommarmånaderna åt att just sola sig! Vi följde sälarnas exempel och la oss också på en strand några mil bort. Blåsigt och soligt, och vilda vågor från alla håll och kanter. 

Nu närmar sig klockan midnatt, och vi hänger på ett motell i Simi Valley, några mil utanför Malibu. Resan närmar sig sitt slut, imorgon är sista "heldagen" i USA. Underbart är kort, fast ändå ovanligt långt den här gången. 

5 kommentarer:

Monica sa...

Favoritstället. Blev det något Hearst Castle? Roligt att ni har fått en så härlig resa! Det gör mig glad. Ses snart! Kram.

Freedomtravel sa...

Roligt att få följa med på er resa! Ser ut att vara vackert! Sälarna påminner om när vi stannade vid en strand i Nya Zeeland och det låg slöa sjölejon överallt... ;)

Annika/Resfredag sa...

Monnah, alla tours på Hearst Castle var fullbokade tyvärr. Vi kollade runt lite, men åkte därefter till stranden istället.

Ja Freedomtravel, det ÄR vackert. Så coolt med sälar/sjölejon, är inte riktigt van! :)

Unknown sa...

oakley sunglasses
oakley sunglasses discount
louboutin outlet
christian louboutin boots
michael kors bags
coach outlet store online
michael kors outlet clearance
fred perry polo shirts
coach outlet store online
lee jeans wholesale
2017.3.2chenlixiang

Unknown sa...

nike factory outlet
coach outlet online
coach outlet
converse trainers
michael kors outlet store
los angeles lakers jerseys
cheap oakley sunglasses
adidas yeezy
michael kors handbags clearance
bengals jersey
20170426alice0589