måndag 16 juni 2014

Hej då Malibu, Hollywood och USA!


Sista heldagen spenderades på stranden i Malibu, vilket uppskattades av både stora och små.


En obligatorisk selfie vid Hollywoodskylten, och middag på asiatisk lyxrestaurang hann vi också med. Det var ju ändå Fathers day här igår, så Subway och McDonalds fick stå över för en gångs skull. Skräpmatens Mecka har på något märkligt sätt haft sina klor i oss de här veckorna, I wonder why!?

Kvällen spenderades på ett hotell (ja, de kallade sig så, men jag undrar fortfarande varför) där det packades och rensades. Det här har knappast varit en shoppingresa, pengarna och tiden har lagts på annat. Dessutom hade vi typ noll centimeters plats i bagageutrymmet på Mustangen, så det hade inte gått i vilket fall. Kunde dock inte låta bli att köpa en klänning till lillebrors bröllop senare i sommar, det är svårt att hitta fina klänningar som passar gravidmagar - så lika bra att passa på när tillfälle ges.

Nu sitter vi på flygplatsen, redo (?) för 11 timmars flyg. Jag håller tummarna för att barnen är lika tåliga på hemvägen som på hitvägen. På onsdag är det dags för jobb igen, min mejlbox ser ut att behöva varsamt tas om hand efter tre veckors semester...

Inga kommentarer: