måndag 9 juni 2014

Söndag i Orem


Barnen älskar, älskar, älskar att vara här, storkusinerna är fantastiska mot Sebbe och Julia. Det viks pappersflygplan, spelas schack, leks med dockor, ritas - rena rama paradiset med andra ord. Trots att jag och Tobias är spända på vår resa ner till San Francisco i början på veckan, är jag ganska säker på att barnen helst hade stannat här om de hade fått.


Min systers hus pyntades med vår blågula flagga på den svenska nationaldagen i fredags, och har fått hänga kvar över helgen. Under vår resa från Los Angeles till Utah via Las Vegas har vi hittills inte träffat på en enda svensk turist. Ett par danskar och en holländare som kunde lite svenska är det närmaste vi har kommit hittills.

Foton: Monnah

I morgon spenderar vi vår sista dag här hos min syster, sedan packar vi in oss i Mustangen och drar vidare. Vi ser fram emot att umgås med vänner som vi inte har sett på länge i San Fransisco - och Tobias tycker det ska bli kul att se "The Bridge" för första gången. Själv var jag i SF för drygt 10 år sedan och firade in nyåret - ett kallt, regnigt och grått sådant. Det ska bli kul att uppleva en sommarversion av staden den här gången!

Inga kommentarer: