söndag 11 maj 2014

Mello

I går var det alltså åter igen dags för Eurovisionfinal! Traditionsmässigt tittar vi varje år tillsammans med två andra familjer som har barn i samma åldrar som våra. Första gången vi träffades var våra äldsta barn bara spädisar - det har hunnit hända en del sedan dess. 


Denna gången bjöds det på tacos och lyxefterrätter. Värdinnan är utbildad konditor, och bjöd på den godaste tårta jag någonsin har ätit (snabbversionen är browniebotten, grädde, hallonmousse och marsipan.) Några bilder blev det inte, den där tårtan försvann fortare än kvickt. 


Tobias stod "som vanligt" för tävlingsmomentet, ingen Eurovision utan Tobias tabeller! I år skulle vi tippa tre-i-topp och tre-i-botten. Bonuspoängen bestod i att gissa hur många poäng Ryssland respektive Ukraina skulle ge varandra. Jag slutade på en hedrande tredjeplats (av 6), och delade prispallen med Tobias som vann. 4 priser av totalt 6 kammades alltså hem av familjen Myhre, inte illa. Jag gissade för övrigt på tre-i-topp bestående av 1) Österrike 2) Sverige och 3) Danmark. Tappade en massa poäng på att tippa Polen på en jumboplats, men där gick jag bet. Men alltså, allvarligt talat. Polens bidrag? Hur kunde det överhuvudtaget få några poäng? Porrtjejer eller inte, det var ju en totalt värdelös låt. Suck.


Hollands bidrag gav jag ingen chans, utan tyckte att den var ganska trist. Efter att ha lyssnat på den några gånger idag kan jag nog ändå konstatera att den hörde hemma högt uppe i resultatlistan. Och så Sanna då. Vilken röst! Vilken kvinna! Fantastisk insats, som vanligt. Bra jobbat Sanna.

3 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Det låter som en trevlig tradition! Vi glömde faktiskt bort att titta, haha. Det säger väl att intresset inte är så stort, men många gånger förr har vi sett det ändå! Lite kul kan det ju alltid vara! :)

Annika/Resfredag sa...

Ja, halva grejen är att träffa våra vänner och umgås. Men visst är det kul att bedöma kläder och sångröster också... :)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
moncler online
skechers shoes
moncler uk
coach outlet
mbt shoes
salomom shoes
tn pas cher
manolo blahnik
kate spade outlet
adidas shoes