tisdag 29 april 2014

Surprise!

London, augusti 2013.
Finns det något bättre än att bli överraskad med en resa? Hm, ni kanske gissar vad mitt svar blir på den frågan. Tobias fyller 40 (!) i nästa vecka, och detta måste ju såklart uppmärksammas. Han gillar inte riktigt att bli firad, så någon stor fest var det inte att prata om. Men så har han ju så fantastiska vänner, min man. En av dem ringde mig för ett par veckor sedan:

-Du, jag tänkte överraska Tobias inför hans födelsedag. Jag planerar att ta med honom till London för att se en av semifinalerna i Champions League...

Planen från början var att fruarna också skulle följa med, men det gick verkligen inte att få till med barnvakt och (för mig) obefintliga semesterdagar. Fast, med tanke på att jag och Tobias ganska nyligen var i London tillsammans kändes det helt okej att stanna hemma och sköta markservicen.

Och överraskningsmomentet då, blev det något sådant eller? Jodå. Jag hade fullt sjå med att avboka läkartider i smyg, tvätta och stryka kläder, packa, och vara sådär allmänt duktig på att hålla god min hela tiden. Tobias kompis ringde honom i går kväll och sa åt honom att vara på Handenterminalen klockan 8, i morse, för att fira födelsedagen i förskott. 

- Räkna med att vara hemma till middagen.

Strax innan Tobias gav sig iväg fick han en färdigpackad väska av mig - och med anvisningar om att ha det riktigt roligt. Enligt löpande rapporter verkar anvisningarna följas till punkt och pricka. Fatta. Semifinal på Stamford Bridge, Chelsea-Atlético Madrid, i morgon. Himmelriket för Tobias. Det är han verkligen värd. Grattis love!

6 kommentarer:

Annika/Resfredag sa...

Nästa onsdag är den "riktiga" dagen. 40, kan du fatta? :)

Frida- Militärmamman sa...

Underbart! Det sitter en avundsjuk make här bredvid mig nu. Men jag sa att han får vänta tills han blir 40 år. Eventuellt. Han fyller 32 i juni. 😜

Frida- Militärmamman sa...

Underbart! Det sitter en avundsjuk make här bredvid mig nu. Men jag sa att han får vänta tills han blir 40 år. Eventuellt. Han fyller 32 i juni. 😜

Annika/Resfredag sa...

Hehe, ja du Frida, det kanske är värt att vänta 8 år!? :)

Kate sa...

Vad kul! Ibland är det ju lika skoj att överraska som att överraskas. Jag är urusel på julklappar och födelsedagspresenter, vill att de ska öppna nununu! ;)

Annika/Resfredag sa...

Jag är lite likadan Therese, fick bita mig i läppen för att inte skvallra ett antal gånger förra veckan... :)