tisdag 22 april 2014

Nya tider

Dubai, januari 2009.

De två stjärnorna i mitten har nu gjort sin första dag på nya förskolan i Nynäshamn. Tobias direktrapporterade, vilket kändes tryggt för ett mammahjärta som klappade lite extra hårt just idag. Min familj är ju det finaste jag har, de måste ju må bra och känna sig trygga. Och ja, allt hade såklart gått jättebra. I morgon ska jag köra inskolningsracet, kl. 09:00-15:00. Jobbet får vänta till någon annan gång.

Jobbet ja. Just nu pågår Almedalsplaneringen för fullt. I år ska jag få åka dit för första gången - och se med egna ögon vad alla viktiga personer egentligen sysslar med på Gotland mitt i sommaren. Att delta i Almedalsveckan har varit en sån där grej jag alltid har velat göra, men jag kunde inte föreställa mig hur, när och varför. Nu vet jag! Jag är glad att jag har hittat ett jobb där jag är med och påverkar "på riktigt". Det är få förunnat.

2 kommentarer:

Nelin sa...

Åh, skoj med Almedalen. Jag var där försa gången förra året, det är verkligen en upplevelse. Utmattande och utmanande. Hoppas vi springer på varandra, jag är där nästan hela veckan.

Annika/Resfredag sa...

Kul Elin, då ses vi säkert där!?