måndag 31 mars 2014

Vad vi gör?


Tja. Vi njuter. Idag gjorde vi en heldagsutflykt till grannemiraret Abu Dhabi. Mäktigast var The Great Mosque of Abu Dhabi, mysigast var stunden vid stranden, godast var grilllunchen, och tröttast var barnen i bilen på väg hem.

I morgon kväll/natt sätter vi oss på planet hem igen, några (eller ja, allt är relativt) slantar fattigare, men många och ovärderliga upplevelser rikare! Om nästa resa är bokad? Såklart! I maj åker jag och min kusin till Amsterdam. Helt klart annorlunda mot Dubai, och det är så jag vill ha det. Kontrasterna gör livet så mycket roligare att leva.

4 kommentarer:

Monica sa...

Fint! Och du menar att du åker till Amsterdam INNAN ni kommer hit. Wow! Jag känner mig mycket immobil.

Annika/Resfredag sa...

Jo, så är det. Lite felplanerat, men inget jag lider av som du säkert förstår... :)

Freedomtravel sa...

Kontraster är ju det som gör livet värt att leva! :) Vi har funderat på Dubai flera gånger, men det har fallit bort pga av att hotellen verkat lite dyra...?

Annika/Resfredag sa...

Helena, hotellen _är_ generellt sett dyra, men är man okej med enklare standard kommer man undan hyfsat billigt. Vi betalade ca 5000 SEK för 5 nätter, 4 bäddar. Lägenhetshotell utan frukost, men väldigt praktiskt eftersom vi kunde styra frukosttider själva. Väldigt praktiskt när man har småbarn...