fredag 28 mars 2014

Resfredag: Najs i Dubai(s city)


Allvarligt. Det här är livet. Ge mig vit sand, sol och blå himmel - och jag lovar att vara din vän för alltid...

Resan gick bra, barnen börjar bli vana resenärer vid det här laget. Det visade sig att vi omedvetet hade bokat samma hotell som sist vi var här. Hotellet är helt okej, bra pris, och standard därefter. Vi visste att vi skulle bo i samma område som sist vi var här, men samma hotell? Nope. Planeringen inför den här resan har knappast varit minutiös (vi har inte hunnit!), och det märks. Eftersom vi har varit här förut vet vi på ett ungefär vad vi vill, och vilka delar vi kan skippa. På tal om oplanerad glömde jag för första gången någonsin min, och barnens, tandborstar hemma. Tur att Tobias ville dela med sig av sin, jag vägrar att gå och lägga mig med oborstade tänder!

I dag har vi ätit gott, hängt på stranden (Jumeira  Beach Park) och spanat in flådiga Burjaman Mall. Imorgon ska Tobias spela golf, så jag och barnen får roa oss själva. Den enda planen jag har är att se fontänshowen vid Dubai Mall, den kan man aldrig se för ofta. 

Inga kommentarer: