torsdag 13 mars 2014

B-day

Bild från förra årets firande.

Alltså, det här med mig och födelsedagar. Jag är barnsligt förtjust, det kan inte hjälpas. Det är något speciellt med en dag som är min egen. En dag då grattishälsningar rullar in från alla möjliga håll och kanter, en dag jag känner mig som en riktig kunglighet. Vykort, facebookhälsningar, mejl, telefonsamtal och spännande paket. Åh, jag njuter i fulla drag!

Kvällen avslutades med goda vänner på O´learys, där vi för första gången testade på att spela shuffleboard. Tänk er curling, fast på ett avlångt bord utan isoch sopborstar. Kul grej, fast inte direkt en gren jag kommer att OS-satsa i... Nu kommer jag somna riktigt gott. Ett år äldre, klokare och mognare. Precis som det ska vara!

6 kommentarer:

uppochhoppa sa...

Grattis i efterskott på bloggen! Och i helgen får vi fira på BBC, stor kram och välkommen på träningsfest!

pilla sa...

Grattis i efterskott! Födelsedagar är grymt kul, fast jag firar helst andra med pompa och ståt, inte min egen!

Birgitta sa...

Grattis!

Annika/Resfredag sa...

Stort tack för alla fina grattishälsningar!

Kate sa...

Grattis i efterskott! :)

Annika/Resfredag sa...

Tack Therese! Framme i Thailand än? Underbart för er...