torsdag 27 februari 2014

Nya tider


Det är mycket som rör på sig nu. Flytten är en stor grej, såklart. Vi kör en övergångsperiod fram till i april - och kör lite dubbelboende. En del är bostadslösa, själva bor vi i två hus. Hm. Det nya biorummet premiärinvigdes i lördags med mello och godis. Mycket väl godkänt kan jag meddela. Tobias kommer samla ihop alla sina FIFA-nördar inom kort och testa så att alla system funkar för ett gäng "gubbar-som-leker-tv-spel" också. Själv håller jag mig nog undan just den kvällen.

Vi passade på att köpa loss en del grejer av de förra ägarna, vissa prylar passade helt enkelt för bra in för att tas därifrån. Den här bilden skulle t.ex. lika gärna kunnat vara tagen i helgen, minus nallen på tv:n, gardinen, fönsterlamporna och växterna. Det blir skönt att slippa mecka för mycket när flyttar in.

Annars då? Jo, veckan har flugit förbi i rasande fart. Jag har utnyttjat friskvårdstimmen till att jogga på arbetstid (yippie), bokat hotell i Dubai (dubbel-yippie!), och är nyss hemkommen, proppmätt, från en riktigt god middag på Marions Gastro med ett gäng tjejer från jobbet. Nu väntar packning inför helgens resa till Göteborg, vi ska äntligen få se Stefans Anderssons succéshow Made in China!

6 kommentarer:

pilla sa...

Men gud va snyggt!

Clara sa...

Härligt med huset!

Annika/Resfredag sa...

Tack Pilla! Och ja Clara, är så glad!

Freedomtravel sa...

Roligt och spännande med nytt! Ser så fint ut! Vi kommer köra lite varvat boende under våren också. I maj bor vi i husbilen, när husbåten ligger på land ;)

Monica sa...

Jag är avis. Avis på att ni har ett så fint hus och att jag inte kan vara där och fira med er, avis på konserten och avis på något annat säkert. Avundsjukan är inte vacker. ;)

Kate sa...

Håller med i kören, så fint!