onsdag 1 januari 2014

Blogger Boot Camp 2014

Året kunde knappast få en bättre start för mig - jag har precis anmält mig och fått en plats på Blogger Boot Camp 2014! Nu laddar jag alltså inför en dag i mars full av roliga träningspass, spännande föreläsningar och inte minst mingel med inspirerande tjejer. Förra året var en succé, och jag väntar mig inget annat av årets upplaga.

Starka tjejerna Linda, Hanna, AlfvaLisa och Jenny på förra årets BBC.

När anmälan öppnade i morse var jag beredd med kontokortet i högsta hand. Däremot hade jag inte varit förutseende nog och spanat in schemat och vilka pass jag ville gå i förhand, vilket innebar att jag fick chansa hej vilt och välja efter känsla och passets namn. Det visade sig bli en lyckad historia, när jag läste på mer om passen i efterhand ser jag att jag inte hade valt annorlunda om jag hade fått välja om. Nu ser jag fram emot de här grymma passen:

Pass 1: Förbättra din löpteknik med Malin Ewerlöf Krepp och Holistic
Pass 2: AfHo
Pass 3: Walking bad (lett av Lofsan, hurra!)
Pass 4: Bloggen - annonser - värde (föreläsning)
Pass 5: Meditation - kropp, sinne, energi och medvetande
Pass 6: Stark, snygg och skadefri (föreläsning)

Är ni också sugna på att anmäla er? Kolla in BBC:s hemsida här


3 kommentarer:

Monica sa...

Stark, snygg och skadefri. Det låter som ett toppenkoncept! Hur fixar man det enligt kursbeskrivningen?

Annika/Resfredag sa...

Jag återkommer med rapport Monnah... :)

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
moncler outlet
pandora jewelry outlet
nike outlet
ugg boots uk
tory burch outlet
hugo boss outlet
canada goose outlet
pandora
canada goose jackets
adidas yeezy