måndag 16 december 2013

Veckans träning (v. 49 + 50) och fotbollsavslutning

Sebbedee in action.

Årets sista träning avslutades med match - föräldrar mot barn. Undrar vem som var mest nervösa, föräldrarna eller barnen!? :)

Senaste två veckorna har det varit fullt ös, om än inte på träningsfronten. Avslutningar, lucia, julbord, tjejkvällar, pepparkaksbak, jobbdeadlines och Den Stora Julstädningen har löst av varandra. Jag har kämpat för att få ihop mina träningstillfällen (lätträknade), och denna veckan fick jag bara ihop 2. Men ja, två är bättre än noll.

Vecka 49
Onsdag: Casall T.O.D "Shoulder shape" 15 min + promenad 30 min
Lördag: Cykla (25 min)
Söndag: Springa (30 min)

Vecka 50
Fredag: Casall T.O.D "Shoulder shape" (15 min)
Söndag: Cykla (30 min)

Hur går det för er med träningen? Har ni lagt ner för året, eller är ni mer taggade än någonsin? Och träningsmålen för 2014, har ni några sådana?

2 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

Motivationen är det inga problem med, däremot har början av semestern inte gett utrymme till det. Förrän nu vill säga. Igår var det rät tufft att öppna dörren, det kändes som normalt att inte träna (efter 3 dar haha). Men gick till gymmet och körde tabatas, allt för att få mina 3 som utgör smärtgräns. Men allt är bättre än 0 som du säger!

Annika/Resfredag sa...

Ja Lisa, du har ju lite andra grejer på din agenda just nu om man säger så. Jag läser och uppskattar dina inlägg. Tack för att vi får "följa med" på resan!