torsdag 26 december 2013

Röda dagar

Julmys á la Jullan.

Morgontofflor (från farmor, tack!) pyjamas och morgonrock är dresscode här hemma just nu. Jag och två av mina systrar tog oss samman och lämnade huset i dag, med vässade armbågar och målmedveten blick. Japp. Mellandagsrean. Jag skulle egentligen bara följa med som "sällskap", men på något konstigt sätt var jag den som kom hem med flest påsar. Har jag sagt att jag älskar Sickla Köpkvarter? Nya kastruller, nya skor till hela familjen och höstsäsongens ytterkläder till barnen var några av dagens fynd. Lyckoruset som följer av shopping, jag kan tyvärr inte förneka den känslan. Men känslan är kortvarig, vill man ha en kick som varar längre bör man definitivt satsa på bra relationer. Jag har haft fantastiska dagar med min familj här i huset. Två av mina syskon och deras familjer åkte hem i dag, och i morgon är det dags för mina föräldrar och lillasyster att ta tåget ner till Karlskrona. Tur att jag har en syster som stannar lite längre, annars hade jag nog deppat i hop av tystnaden här. Nu väntar ännu en uppesittarkväll, vi måste ju pressa ur det sista av mellandagarna!