torsdag 19 december 2013

Let the party begin!

Håkanssons x 7. Här på min trettioårsdag, med Jullan i magen.

Tjohooo! I kväll kommer första laddningen av festfolk hem till oss. Det blir en riktig partyjul, mamma, far och fem av sju (!) syskon + deras familjer kommer att fira jul i här hemma i år. Vi blir 21 stycken på julafton! Och ja, de flesta ska sova här. Ni kanske undrar hur det ska gå till, och det undrar egentligen vi också. Tur att vi har ett stort hus. Och ni vet, finns det hjärterum finns det stjärterum. Vi har ju ändå tillbringat större delen av våra liv tillsammans med livet i behåll. Klarade vi det ska vi nog greja en jul i Stuvsta också.

Det är sällan jag mår så bra som när jag får ha min familj omkring mig. Två ynka arbetsdagar kvar, sedan ska här mysas och julas som aldrig förr!

4 kommentarer:

pilla sa...

Riktigt coolt att vara så många i släkten! I min släkt får vi plats runt ett köksbord!

Monica sa...

Buhubuhu! :( Alltså, jag är jätteglad för er skull, men tycker synd om Tina och mig. Hoppas att ni får det riktigt mysigt, en Bullerbyjul. Kram! (Hörde att Far laddat ordentligt på Cloettas outlet. Det låter ju riktigt Paleovänligt. Har hört att deras choklad är särskilt hälsosam, hehehe.)

Anonym sa...

Mmmhhh ... hätte am liebsten mit J sofort heute Abend ein Flugzeug bestiegen. Aber T und K sind unterwegs und sie wären wohl traurig, wenn wir morgen nicht daheim wären, wenn sie nach Hause kommen. Trotzdem! Ihr fehlt mir!!!

Annika/Resfredag sa...

Und ihr fehlt uns! Kommen sie bitte! :)
Pilla, det var länge sedan vi fick plats runt ett köksbord... :)
Monnah. Japp. Cloetta var bara förnamnet.