måndag 9 december 2013

Knäsvag.

I samband med att jag gjorde en fotokalender för 2014 (julklapp) gick jag igenom en massa gamla foton. Oj vilken skatt! Jag måste bli bättre på att faktiskt framkalla alla tusentals bilder som ligger på hårddisken och bara väntar på att bli inklistrade i album. Men så har vi det här med tid och prioriteringar. Kanske i mellandagarna? Hur som helst, när jag ser de här fotona på en nyfödd Julia blir jag alldeles svag. Finns det något finare än en nykläckt liten bebis?

Samtliga foton: Monnah5 kommentarer:

Monica sa...

Finaste Jullan i hela världen... Saknar så det gör ont i magen. :(

Anonym sa...

Fina bilder! Kan varmt rekommendera fotoböcker. Jag brukar knåpa ihop en varje januari för att spara de bästa stunderna som passerat under det gångna året. Det blir en mysig samling.
Helén

Clara sa...

Har ni några tips på bra fotobokstjänster?

Anonym sa...

Jag brukar alltid beställa våra fotoböcker i storlek L från Önskefoto. Då kan man göra en del favoritbilder lite större. Önskefoto har (enligt mig) ett lagom enkelt program för att skapa boken och jag gillar resultatet som dimper ner i brevlådan. Titt som tätt har de erbjudanden som t.ex. alla extrasidor utan kostnad och liknande. Det är bra när det varit ett händelserikt år.
Helén

Annika/Resfredag sa...

Clara, jag brukar (eller ja, de två gånger jag har gjort fotoböcker...) också använda Önskefoto. De har ofta schysta rabatter.