söndag 1 december 2013

December, inte en dag för tidigt!

Storkusinerna är efterlängtade! (Sturkö, juli 2013)
Jag var och storhandlade i kväll. Kundvagnen fylldes med julskinka, pepparkakor, köttbullar (sorry Monnah, det blir köpevarianten!) och andra nödvändigheter. Om några veckor kommer vårt hus fyllas av kusiner, morföräldrar och syskon från södra delarna i Sverige, så om jag börjar bunkra upp nu kanske jag kan vara klar i god tid för en gångs skull. Vi ser fram emot sena spelkvällar, traditionsenligt julgodisbakande dan före doppparedan, och självklart också alla nattliga promenader under stjärnbeströdd vinterhimmel. December, så efterlängtad ändå!

2 kommentarer:

Mimmi sa...

Oj, shoppar du redan? Wow. Det känns som en hel evighet kvar till jul! Jag längtar.

Annika/Resfredag sa...

Ja, såna grejer som man kan bunkra bunkras. Alltså, choklad, julmust, pepparkakor. Lika bra. Fast... om jag känner mig själv rätt lär det där förrådet behöva fyllas på både en och två gånger!