tisdag 19 november 2013

Veckans träning (v. 45-46)


Redo för hotellfrukost de luxe!

Medan Zlatan och grabbarna kämpar för en plats i VM, försöker jag sammanfatta de senaste två veckornas träning. Inga Zlatan-prestationer direkt, men med tanke på den senaste tidens otroligt intensiva jobbtempo får jag ändå vara nöjd. Målsättningen med 3 pass/vecka gick nästan vägen, men bara nästan. I helgen var jag på Irland med min kompis, och hon hade fått stränga order om att packa med sig träningskläder. På vårt hotells hemsida hade jag sett att det fanns ett finfint gym, och det vore ju dumt att låta det stå tomt! Tur att Lofsan & co. har lärt mig ett och annat (TACK!), så att jag numera känner mig ganska bekväm med att lägga upp ett eget styrkepass.

v. 45
Torsdag: Badminton 60 min
Lördag: Casall T.O.D. Shoulder Shape (15 min) 

v. 46
Onsdag: Casall T.O.D. Shoulder Shape (15 min) + Lofsans enbensmarklyft med kettlebell
Torsdag: Cykla (15 min)
Söndag: Styrkepass på hotellgymmet enligt följande.

Uppvärmning:
10 minuters jogg på löpbandet

Styrkepass:
Följande övningar - totalt 3 varv med 45 sekunder per övning & 15 sekunders vila
- Axel 2´an (se Lindas beskrivning)
- Upperback
- Chest press
- Latdrags
- Armhävningar

Pulshöjare:
Avsluta varje varv med pulshöjare enligt följande (samma upplägg som ovan, dvs. 45 sekunder per övning & 15 sekunders vila)
- Rodd
- M-hopp på stepbräda
- Skidhopp

Inga kommentarer: