måndag 28 oktober 2013

Veckans träning (v. 43) & lunchdate med Lisa

Lisa & jag på Tjejmilen som vi sprang för Plan Sverige
I dag käkade jag lunch med världens bästa Lisa, en bloggkompis som blev en träningskompis som blev en riktig kompis! Vi var från början med i samma träningsgrupp på Facebook, den berömda Lofsan-gruppen. Förundras ofta över cyberspace och alla fantastiska möten som det faktiskt leder till. Lisa är från början fotbollstjej, men fokuserar nu mycket på styrka. Jag önskar att jag snart kan lägga lite fokus på just styrkebiten, det är verkligen inte min starka (haha) sida. Lisa tränar nu inför att vara med i Tough Viking 2014 - något hon försökte få mig att hänga på. Men jag vet inte jag, med tanke på att mina styrkepass nuförtiden består av 15 minuters T.O.D-hemmapass á la Casall känns en Tough Viking inte riktigt aktuell för mig nästa år. Det får vänta. Mina veckor fortsätter annars med knappa tre träningspass per vecka. Badmintonen är överlägset roligast just nu!

Tisdag: Casall T.O.D "Shoulder shape! (15 min), avslutning Lofsans enbensmarkslyft med kettlebell 45 sek, 15 sek vila x 3, avsluta med plankan
Torsdag: Badminton (60 min)
Söndag: Löpning i lugn takt (25 min)

Hoppas att ni får en härlig träningsvecka!

4 kommentarer:

Lisa & livet från den ljusa sidan sa...

En klart mysig lunch! Och tack för alla fina ord - jag är också glad att vi hitttat varandra! :)

Det är ju låååångt kvar till tough viking... haha. Intalar jag mig - för det behövs.
Men du... för egen del är innebandy ändå roligast! ;)

Anonym sa...

Fina ni är! :)
Kram, Ulrika på Plan

Malle sa...

Vad duktig du är! Svårt att hålla i träningen när höstmörkret kryper på tycker jag...

Annika/Resfredag sa...

Innebandy säger du Lisa? Jo, fast jag har liksom aldrig riktigt gett det chansen.
Tack Ulrika och Malle. Och Malle, det är nu man behöver endorfinerna som mest! :)