torsdag 5 september 2013

Ordningen återställd.


Jag har precis krånglat mig ur sängen efter kvällens läggning. Det var som det brukar vara - ett barn på varje sida, en och annan arm kring halsen, en mjuk kind vilandes mot min, och djupa andetag som gör mig lugn. Mer behövs egentligen inte för att mitt hjärta ska svämma över. Just nu känner jag ett enormt behov av närhet från mina barn! Jobbkonferensen, som jag nyss kom hem i från, var bra, rolig och nyttig på alla sätt och vis. Jag har verkligen fantastiska kollegor (och det säger jag inte bara för att en viss kollega köpte med sig en hel kartong chokladpraliner från Bryssel till mig, för att fira att ett projekt vi har kämpat med blev klart i veckan.) Men nu? Nu njuter jag av att vara hemma igen. Ordningen är återställd!

Inga kommentarer: