lördag 21 september 2013

Lördagsgodis och andra roligheter


Lördag, sol, och ett städat hus. Japp. Jag är lycklig i dag. Nu ska jag hänga med de här söta och farliga tigrarna, det har jag längtat efter! Vad Julia har längtat efter är inte svårt att gissa. Det efterlängtade ligger just nu i en påse i skafferiet. Lilla Jullan har ärvt sin mammas godisgener i rakt nedstigande led. För ett tag sedan skrev jag följande statusuppdatering på Facebook, jag skrattar fortfarande när jag tänker på det.

"Ertappar dottern med munnen full av lördagsgodis.
Jag: "Men JULIA, det där godiset ska ni ju äta i morgon!?
Jullan: Men mamma! Godiset bara trillar in i min mun...
Jag vet precis vad hon menar, det händer mig hela tiden. Vad gör man liksom?"

/Hälsar hon-som-skulle-kunna-äta-godis-till-frukost-lunch-och-middag-utan-problem

1 kommentar:

Monica sa...

De där tigrarna skrämmer INTE mig! Sötgosar!