torsdag 8 augusti 2013

Veckans träning (v. 30-31)

Tro inte att jag inte tränar för att jag inte hinner skriva om det. Jag håller mina tre pass/vecka, om än korta. Det är ofta på håret, men jag gör det! De två senaste veckorna har bestått av 6 pass, varav 5 löppass. På sommaren känns just löpning som den självklara träningsformen för mig. Lite styrka vill/behöver jag dock få till mellan varven. Det sjätte passet fick alltså bli styrka, tidigt en morgon i en lägenhet i London. Så, vad gör man utan redskap när man vill köra styrkeövningar? Lätt. Googla "Lofsan" + "hemmaträning". Resultatet blev 24 minuters hemmaträning. Jag har sällan varit så slut och svettig efter ett pass. Hon kan sina grejer, den där Lovisa.

Bästa träningsupplevelsen under veckorna som gick? Lätt. Vyn över Fistral Beach, England, under fredagens tidiga morgonrunda. Sandstrand, slott och hav. Inte min vanliga asfaltsrunda i Stuvsta hoods med andra ord. Fast det är klart, rundan runt Stumholmen, Karlskrona var också en höjdare. Som alltid. Och så rundan längs havet vid Amundön, Göteborg, med efterföljande dopp i havet. Det har varit många minnesvärda pass de senaste veckorna! Sammanfattningsvis är vanan att ta med träningskläder på semestern något jag varmt kan rekommendera. Jag lovar, det är värt den där extra platsen i väskan.

Från vänster, uppifrån och ner: 1) Tummen upp efter intervaller på Stumholmen i Karlskrona. 2)  Välförtjänt dopp i Kattegatt efter 3) löprunda på Amundön. 4) Fistral Beach, England. Helt enkelt underbart.

Inga kommentarer: