måndag 1 juli 2013

Veckans träning (v. 26)


Måndag-Tisdag: Vila
Onsdag: Styrka á la hotellgym (40 min):
uppvärmning löpband 10 min, därefter 15 rep x 3 med följande övningar:
pulldowns
benböj med skivstång
marklyft
seated leg curl
bicepscurl
overhead triceps extensions
plankan 1 min
avsluta med 10 min "nerjogg"
plus ridning (1,5 timme)
Torsdag: Simma (20 min)
Fredag: Vila
Lördag: Springa (30 min) 10 min uppvärmning, 10 min backintervaller, 10 min jogg
Söndag: Casall T.O.D #1 Energiser Shape (15 min)

Jodå, trots semesterresa till Island, eller kanske just därför, har jag kommit i gång med träningen igen efter ett par ganska trista veckor rent träningsmässigt. På lördag är dags för Vansbro. För några dagar sedan var det tydligen 17,5 grader i vattnet där uppe. Snälla, snälla sol, värm upp vattnet- snabbt! Jag är en badkruka av allra högsta rang, och det vore ju trist om hela min Tjejklassiker-utmaning skulle falera bara på den "lilla" detaljen vattentemperatur. Jodå, jag har våtdräkt. Den är dock kortärmad och i shortslängd. Veckans träningsmål består i att inviga dräkten innan det är dags för skarpt läge. Hu!

Inga kommentarer: