fredag 5 juli 2013

Spinning med Linda

Nu har det snart gått en månad sedan jag körde Tjejvättern. Jag har inte varit i närheten av en sadel sedan dess - andra träningsformer har känts betydligt mer lockande. Men, när Linda frågade om jag ville hänga på och testcykla hennes pass Spin55 (som hon kommer att köra på Friskis i Haninge till hösten) tackade jag såklart ja. Jag visste redan innan att Linda är en jätteduktig instruktör, eftersom jag körde ett teknikpass med henne inför Tjejvasan. Då gällde det i och för sig längdskidåkning, men hon visade samma proffsighet och glädje i sin roll som spinninginstruktör.


Närbilderna jag fotade på Linda blev alldeles suddiga, det blir ju lätt så när man försöker plåta en energisk instruktör i cykelsadeln... Men visst, kisar ni lite grand ser ni en stretchande Linda skymta framme vid podiet.


Vi var ett glatt gäng Lofsianer som möttes upp för att cykla. Det var som vanligt riktigt kul att få träffa några av tjejerna i Lofsans challenge på riktigt - i vanliga fall umgås vi ju bara "på nätet". Och Linda, tack åter igen för ett toppenbra pass. Jag kommer att sova riktigt gott i natt!

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Vad duktiga ni är! Jag blir lite avundsjuk nu när jag ser folk som är igång och tränar. Vi har tränat ruskigt bra hela våren, men de sista två veckorna har det varit uselt. Först var det midsommar, sedan festival... och sedan blev vi sjuka. Hoppas att vi kan komma igång snart igen!

Linda sa...

Tack själv för att du kom och tränade för mig. Riktigt bra kämpat där på cykeln, och svettigt blev det ju! Hoppas det känns bra i benen idag! kram

Tove Kungsholmen sa...

Det var kanonkul! Lånar en bild. :)

Annika/Resfredag sa...

Helena, snart är ni nog på G igen!
Linda, svettigt, jo jag tackar!
Tove, jättekul att träffa dig.