onsdag 31 juli 2013

Ny bloggdesign


Under en längre tid har jag velat fräscha upp bloggen, göra om, göra bättre. I samband med att jag la över bloggen på en egen domän fick jag en utmärkt anledning att äntligen göra slag i saken. Eller, jag och jag, i detta fallet kan jag inte riktigt ta åt mig äran. Jag bad istället min helproffsiga systerdotter att hjälpa mig. Hon har inte ens fyllt 15, men är redan ljusår förbi mig vad gäller bloggdesign/foto. TACK Elina, du är bäst.

Under fliken "Resorna", under min header, har jag nu samlat mina artiklar/reportage en gång för alla. Jag hoppas och tror att listan kommer att fyllas på kontinuerligt. (Jag tar den uppgiften på allvar, och börjar redan i morgon, då jag och T åker till södra England. Tjohoo!) Under fliken "Träningen" har jag/ska jag sammanfatta de lopp jag genomför eller planera att genomföra. Jag hoppas att även den här listan kommer att fyllas på i snabb (bokstavligt talat!) takt.

Nu, vänner, familj, bekanta, och obekanta också för den delen, behöver jag ER hjälp. Vad tycker ni som följer bloggen? Vad saknas, kan något göras mer användarvänligt, vill ni läsa mer/mindre om något etc? Jag tar tacksamt emot all form av feedback!

3 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Ser jättefint ut! Men jag får nog återkomma när jag har en dator igen. Just nu läser jag allt på iPhone och det blir inte riktigt samma sak...

Monica sa...

Tycker det är snyggt och inspirerande när du samlar resor och träning. Jag är ju mest intresserad av blogginläggen och de funkar jättebra så här.

Unknown sa...

zzzzz2018.6.15
air jordan uk
moncler jackets
air jordan 8
canada goose uk
polo ralph lauren
polo ralph lauren
bottega veneta
ralph lauren outlet
nike huarache
giuseppe zanotti