söndag 14 juli 2013

Sommarsöndag i Blekinge


I dag kommer min lilla familj hit, efter några dagar tillsammans med Tobias släkt på västkusten. Där har det fiskats krabbor, spelats beachvolleyturnering, lekts med hundar, och grillats. Men nu? Nu är det Blekinges tur att få hänga med de här små blondinerna. Äntligen!

I övrigt njuter jag i fulla drag här "hemma". Jag umgås med min (stor)familj, läser, skrattar - och befinner mig helt enkelt på rätt plats, i rätt tid. I morse väcktes jag tidigt av den sommarsol som bara kan upplevas här, och tassade upp för att rota fram mina gympaskor. Det blev till slut en timmes rask morgonpromenad, den bästa jag haft på evigheter. Omgivningarna här i skärgården är så vackra att jag nästan blir tårögd. Iphonen lämnar jag hemma. Jag vill inte missa en sekund av allt det vackra, utan fånga varje liten nyans av hesa måsskratt och bräkande små lamm. När jag kom hem satte jag mig vid datorn en stund, och läste bland annat Helenas inlägg #livetärnu. Mitt i prick!

1 kommentar:

Charlotta sa...

vilken underbar bild! Fortsätt njuta! Kram