måndag 10 juni 2013

Veckans träning (v. 23)

Ni har väl aldrig fått nog av cykelbilder!? :)
Allsidig träning? Nja, inte riktigt va. Förra veckans träning går inte till historien som den mest varierade i världshistorien:

Måndag: Cykla 8,7 km (29 min)
Tis-Ons: Vila
Torsdag: Cykla 7,6 km (25 min)
Fredag: Vila
Lördag: Cykla Tjejvättern 100 km (4 h 15 min)
Söndag: (Välförtjänt) Vila

Nu vill jag inte se någon cykel på ett tag, utan istället lägga mycket fokus på löpningen igen. Jag har verkligen längtat efter att få springa, utan att ha dåligt samvete för att jag inte sitter på en cykelsadel. Om en dryg månad är det dags för Vansbrosimmet, så framöver ska jag försöka lägga in ett par simpass i någon närliggande sjö. Om inte annat för att vänja kroppen vid kallt vatten. Hu!

2 kommentarer:

Bente sa...

Kul! Jag gjorde klassikern 2004. Vansbro är lätt som en plätt. You can do it! :)

Annika/Resfredag sa...

Lätt som en plätt? Bra, litar på dig! :)Sugen på en klassiker till?