fredag 7 juni 2013

Packning inför Tjejvättern

Alltså, jag går runt som på nålar här hemma. I eftermiddag åker jag och mitt "team" till Motala för att ladda inför morgondagens tio mil. Kvällen igår spenderades hemma hos L och hennes cykelexpert till man. Han hade stenkoll, ojade och hummade när han gick igenom min cykel i detalj. Han gjorde ett fantastiskt jobb, och genom sitt meckande eliminerade han många av mina orosmoment (som den lilla detaljen att kedjan strulade). Den här gången kan jag, till skillnad från Tjejvasan, i alla fall inte skylla på materialet om det inte går riktigt som jag vill... :)


Nu återstår det här med packningen. Jag har i alla fall fått ihop det viktigaste: vadderade cykelbyxor med hängslen, strumpor (Gococo, har ännu inte bestämt om jag ska köra ankellånga eller kompression), sport-bh, linne (Kari Traa, behöver ett linne för att inte mina hängslen ska skava), cykeltröja med fickor, sadelväska med extra slang, cykelhjälm, vattenflaska, choklad och Wasa-bars, druvsocker, solglasögon, cykelhandskar, solkräm och vaselin. (Sedan fotot togs har jag lagt till kontanter, regnponcho, sportklocka, torrt ombyte och iPhonehållare).


Startbeviset är utskrivet, och boende är bokat i Motala. Är det något jag har glömt? Har ni några sista minuten-tips? Nu kööööör vi!

5 kommentarer:

Sigrid sa...

Lycka till!!!

Sara.P sa...

Heja er!

Monica sa...

Lycka till-kramar!

kristin sa...

Lycka till! Kommer nog vara en cool upplevelse :)

Annika/Resfredag sa...

TACK för all pepp! Nu är det över (för denna gången...) :)