torsdag 20 juni 2013

John Green, Helixir och en påse färgglada chokladkulor


Tillbaka på svensk mark igen, med många timmars sömn att ta igen. Flyget hem var försenat, vilket innebar att jag inte var hemma förrän 01:30 i natt. Hm, borde såklart ha passat på att sova på flygplanet, men jag blev istället fast i boken som jag köpte med mig i farten. "The fault in our stars", skriven av John Green, är en bok ni verkligen bör läsa. (Fast, om ni inte vill sitta med tårar rullande längs kinderna på flygplanet, kanske ni kan spara den tills ni är ensamma.) Jag läste att Fox2000 precis har köpt filmrättigheterna till boken, och om de lyckas göra boken rättvisa har vi en fantastisk film att se fram emot. Jag säger inte mer än så.

Mitt boksug har äntligen kommit tillbaka. Och med det, godissuget. Och inte så lite heller. Varför, varför, varför är jag beroende av m&m´s? En sista sak innan jag däckar på soffan - om ni har vägarna förbi Belgien (eller Frankrike), missa inte smoothiebarskedjan Helixir. Riktigt bra!

3 kommentarer:

Monica sa...

Den boken ska jag läsa i sommar! Elina har precis läst den...

Pernilla J sa...

Tyckte också om boken!

Charlotta sa...

pax för att låna! :)